joi, 14 ianuarie 2016

Tehnologia Eco Bubble Samsung - ce înseamnă?

Tehnologia Eco Bubble la maşinile de spălat rufe Samsung.


eco bubble spalare cu bule

Vorbim despre o inovaţie tehnologică a celor de la Samsung, întâlnită ca o caracteristică specială la anumite maşini de spălat rufe, cu ajutorul căreia se ce aplică cele mai noi tehnici de spălare, Eco Bubble, prin care se obţin performanţe la spălarea cu apă rece cât şi economie de energie.


tehnologia eco bubble

Eco Bubble, face ca spălarea cu apă rece să fie la fel de performantă ca spalarea cu apă caldă. Maşinile cu această tehnologie, au un aparat special, poziţionat sub tamburul de spălare, unde se formeaza o spumă densă, ce pătrunde în cuva de spălare prin orificiile tamburului.

Cu tehnologia Eco Bubble, detergentul este dizolvat în apă chiar înainte de începerea ciclului de spălare, apoi cu ajutorul aerului, acest amestec este transformat în bule de curățare eficiente, ce permit astfel detergentului să fie absorbit de rufe de 40 de ori mai rapid, pentru o spălare sigură, profundă și ecologică.

Dintre performnţele maşinii de spălat rufe cu tehnologia Eco Bubble notăm următoarele:

  • Se obţin aceleaşi performanţe de spălare cu apă rece ca şi în cazul spălării cu apă caldă.
  • Economie de energie de până la 70%, având în vedere că poţi spăla cu uşurinţă folosind apă rece.
  • Obţii mai multe de la detergentul tău, care sub formă de spumă/bule, îşi face treaba excelent, fiind mai bine absorbit de ţesături, ceea ce înseamnă că ai rufe mai curate, cu o spălare ECO.

  • Vezi cum funcționeză tehnologia Eco Bubble.




    Niciun comentariu:

    Trimiteți un comentariu