vineri, 22 ianuarie 2016

Apple iPhone Live Photos - ce inseamnă?

Live Photos cu camera iSight la iPhone.


live photos apple

Live Photos, este caracteristica specială a telefoanelor iPhone de ultimă generație ce dă viață fotografiilor tale. Noul telefon iPhone 6S Plus are în dotare cea mai populară cameră foto, iSight de 12MP, cu funcția Live Photos, ceea ce face ca pozele tale să intre într-o nouă dimensiune. Lucrul remarcabil cu privire la această funcție Live Photo, este că fotografiile pe care le faci nu vor mai fi doar simple imagini, ci acesta, sunt aduse la viață, la o simplă atingere, timp de câteva momente.

Fotografiile făcute cu iPhone 6S 3D Touch, nu apar ca GIF-uri sau videoclipuri, ci le vei găsi în fluxul de fotografii, iar atunci când apeși pe ele, se transformă preț de câteva momente într-un scurt videoclip. Aceste fișiere de înaltă calitate sunt imagini statice, dar cu o captură de moment extins la o secundă și jumătate înainte și după fotografie, permițându-ți să vizualizezi un moment de vitalitate care înconjoară fiecare fotografie reală.

Fotografiile făcute cu Live Photos pot înregistra și sunete, fiind vizibile pe toate dispozitivele Apple, chiar și pe Apple Watch. Partea frumoasă este că tu nu trebuie să faci nici o setare specială pentru această caracteristică, deoarece ea este selectată ca implicit de camera telefonului, iar tu pur și simplu faci fotografii ca de obicei.

Pentru a înțelege mai bine cum funcționează Live Photos vezi videoclipul de mai jos:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu